Anasayfa    

Hakkımızda

Haberler


Bursa Büyükşehir Belediyesi Mafsallı Tente İmalat ve Montaj işiDestek Hizmetleri Tente üretimi

Firmamız tarafından Bursa Büyükşehir Belediyesi için Özel üretilen kumaş ile tek parça halinde 5x2,5 çift taraflı 5x5 Gölgelik mafsallı tente imalatı ve montajı tarafımızdan yapılmaktadır.

Bursa Büyükşehir Belediyesi için özel takip sistemi ile Belediyenin talep ettiği adreslere doğrudan temas edip hızlı ve güvenilir bir şekilde tentelerin montajları yapılmaya devam ediyor.

Firmamız tarafından 400 takım tente bu güne kadar üretilip montajı tamamlanmış, sorun yaşlanan bölgelere direk temas kurulmuş olup, gerektiğinde telefon ile destek de verilmiştir.

Kumaşında hiç bir ek olmaması sayesin de daha mukavemetli, daha sağlıklı ve daha kaliteli bir görünüm oluşturmaktadır. Kumaş üretimi ise yine kendi ailemiz tarafından üretilmekte olup Türkiye'de bizden başka şuan hiçbir yerde satışı yoktur ve sadece Bursa Büyükşehir Belediyesi tentelerin de kullanılmaktadır. Sadece bizden kumaşını almak isteyen bir çok firma şu an da sipariş geçmekte fakat bunu üreten makine kapasitesi ancak bize yetmekte olduğundan ve sırrını söylemek istemediğimizden satışı yoktur. Yakın zaman içersin de biz firmamız olarak 2. makineyi kurduğumuzda 2,5 mt eninde su geçirmez, rüzgara karşı dayanıklı çapraz örgülü , tente kumaşı satışlarımız başlayacaktır.